A Steelers meghosszabbította Butler szerződését és interjúra hívta Todd Haleyt

A Pittsburgh Steelers csapata meghosszabbította a linebackers edzp Keith Butler szerződését. A hírt maga a csapat jelentette be hétfőn. Butler korábban még az Indianapolis Colts is járt interjún az üresen álló defensive koordinátori poszttal kapcsolatban. Butler 1978-1987 között a Seattle Seahawks játékosa volt és 2003 óta a Pittsburgh Steelers edzői karának tagja.

A tegnapi napon pedig meghallgatták a Kansas City Chiefs volt vezetőedzőjét Todd Haley az offensive koordinátori poszttal kapcsolatban. Haley Bruce Arians helyét veheti át aki a Coltshoz távozott. A csapat támadó alakulata a 12 legjobb volt a ligában a szerzett yardok tekintetében, de csak 21.-ik a szerzett pontokat tekintve.

Haley 10 évig támadó asszisztensként dolgozott a ligában mielőtt a Chiefs vezetőedzője lett. Dolgozott a New York Jets (Off. Asst/Wide Receivers), a Chicago Bears(Wide Receivers), a Dallas Cowboys (Wide Receivers/Pass. Game) és az Arizona Cardinals offensive koordinátora volt mikor a csapat a Super Bowlba jutott.

(nfl.com)