Szabadügynökök: New York Jets

A New York Jets lejáró szerződésű játékosai közül a legnagyobb nevű egyértelműen LaDainian Tomlinson. A 2006-os alapszakasz MVP két éve érkezett a Jetshez. Tavaly még kezdő running back volt azonban az idei évre már csak Shonn Greene cseréjének számított. Így a futott yardjainak száma még soha nem volt ilyen kevés egy szezonban. Minössze 280 yardot szerzett futásokkal, viszont 449 elkapott yardot szerzett amivel csapatának negyedik legjobbja volt. Tomlinson korábbi nyilatkozatában kifejtette, hogy csak egy bajnok esélyes csapatban hajlandó folytatni pályafutását. Egyes hírek szerint nem marad a Jetsnél, de remélhetőleg talál magának egy bajnok esélyes csapatot és láthatjuk még játszani.

Plaxico Burress helyzete is érdekes. A börtönbüntetése után visszatért elkapó nem elsődleges célpont, de összességében nem tekinthető kudarcnak az idei szereplése. Elkapásaival átlagosan 13.6 yardot szerzett ami a minimum 10 elkapást bemutató játékosok közül a legmagasabb átlag a csapaton belül. 8 elkapott TD-jével pedig Santonio Holmesal holtversenyben csapatának legjobbja volt. Érdemes lenne vele hosszabbítani.

Akivel viszont muszáj hosszabbítani és vita nincs az a tackle Sione Pouha. A nose tacklenek 58 szerelése, 1 sackje és 1 kierőszakolt fumbleja volt az alapszakaszban. A szakértők egyetértenek benne, hogy akár franchise tag árán is meg kell tartani. 8 millió dollár körül mozog a tackle franchise tagje.

A teljes lista megtekintéséhez kattints a továbbra.

QB Mark Brunell

QB Kevin O'Connell

RB LaDainian Tomlinson

WR Plaxico Burress

WR Patrick Turner

TE Matthew Mulligan

OL Robert Turne

DT Sione Pouha

LB Bryan Thomas

LB Aaron Maybin

LB Jamaal Westerman

CB Marquice Cole

CB Donald Strickland

S Jim Leonhard

S Brodney Pool

K Nick Folk