A Cowboys árulja Felix Jones-t

A legfrissebb értesülések szerint a Dallas Cowboys csapat árulja Felix Jones-t, bár ezt a csapat tagadja. 2010-ben Jones a Cowboys legeredményesebb futója volt a 800 szerzett futott yardjával (mellette 450 elkapott yardot is szerzett). Abban az évben Marion Barber (374) és Tashard Choice (243) jócskán lemaradva követte Jonest.

Jason Garrett viszont inkább a backfielden számított rá és könnyen elképzelhető, hogy tradelik a negyedik profi szezonját befejező játékost. A Cowbyos jelenlegi roosterén rengeteg futó szerepel és többségük mégsem fog visszatérni a következő szezonra. Jelenleg Kenyon Coleman, Marcus Spears, Phil Costa és Kevin Ogletree is a csapat alkalmazásában áll, de a hírek szerint mindhárom játékos, Joneshoz hasonlóan távozhat ha a posztjukra kiválasztanak valakit a Drafton.

És még ott van DeMarco Murray. Murray tavaly mindössze hét mérkőzésen volt kezdő de így is 897 futott yardot szerzett. Az újonc a hetedik játékhéten robbant be a köztudatba, amikor a St. Louis Rams elleni mérkőzésen 253 futott yardot szerzett, amiből az egyik futása 91 yardos volt és touchdownnal zárult. A tulajdonos Jerry Jones már most bízik Murray-ben és állítása szerint több szerepet fog kapni a jövőben. Ez is alátámasztja Felix Jones távozását.

(nfl.com)