Dak Prescott a szerződéshosszabbításról: Nem a pénzért játszom

Dak Prescott egy újabb jól fizető szerződés aláírása elé néz, de a Dallas Cowboys irányítója nem aggódik a következő szerződése miatt. "Nem a pénzért játszom - mondta Prescott a csapat hivatalos honlapján. Soha nem érdekelt, hogy őszinte legyek. Igen, lemondanék róla, csak azért, hogy ezt a játékot játszhassam".

Az NFL Network Insider Ian Rapoport márciusban arról számolt be, hogy Prescott a szerződése utolsó évét is lejátssza. Mivel az irányító birtokában van egy no-tag záradék ezért a szezon után, ha menni akar nem tudja majd magához láncolni a Cowboys.

Prescott megtartásának költségei viszont hónapról-hónapról egyre csak drágábbak lesznek. Jared Goff nemrégiben kötelezte el magát a Detroit Lions-hoz további négy évre ami egy 212 millió dolláros szerződés formájában történt. Goff hosszabbítása mérce lehet Prescott tárgyalásaihoz.

"Megengedem az üzletembereknek, hogy megmondják, mennyit ér - mennyit kellene adniuk egy olyan irányítónak, mint én egy olyan embernek, mint én, és egy olyan [kaliberű] vezetőnek, mint én" - mondta Prescott. "Számomra az a lényeg, hogy kontrolláljam azt, amit kontrollálni tudok, és kezeljem ezt a részét, a többi pedig majd elintéződik magától."

Fotó: dallasnews.com