Kire van szükség? - Jacksonville Jaguars

A Jaguars igen aktív volt a szabadügynök piac megnyitása óta ezért nagyon nehéz tippelni, hogy milyen poszton van szükségük játékosra. Korábban már kijelentették, hogyBlaine Gabbert lesz a kezdő Jacksonvilleben. Tartaléknak szerződtették a Miami Dolphins volt irányítóját Chad Henne-t. És amilyen posztra nem kell még választani az a running back. Maurice Jones-Drew kirobbanhatatlan és a teljesítményével (bőven) rá is szolgál a bizalomra. Tavaly 1.606 futott és 374 elkapott yardot szerzett.

Elkapó poszton voltak üres helyek, de ezt eddig szabadügynökökkel feltöltötték. Megszerezték a Dallas Cowboystól a wide receiver Laurent Robinson-t, aki ötéves 32.5 millió dolláros szerződést kötött új csapatával. A hétvégén szerződtették Lee Evans-t aki korábban már dolgozott együtt a csapat új vezetőedzőjével Mike Mularkey-vel. A general manager kifizette az egy millió dolláros kerettagsági bónuszt a right tackle Gene Smith-nek, így visszatér jövőre. Viszont kelleni fog egy tartalék tackle.

A védelemmel sem tétlenkedett a Jaguars. Meghosszabbította a lejáró védők szerződését. Így új szerződést kötött a defensive end Jeremy Mincey, a defensive back Dwight Lowery és a linebacker Russell Allen is. Megszerezték a Giants korábbi kezdő cornerbackjét Aaron Ross-t aki a jelenleg keresztszallag sérüléséből lábadozó Rashean Mathis-el remekül kiegészítheti egymást. Pass rusherrre viszont szükségük lesz. Sorozatos sérülések miatt a veterán Aaron Kampman az utóbbi három évében csak 20 mérkőzésen lépett pályára, így mindenképpen szükség lesz cserejátékosra.

Az első körben a Jaguars hetediknek választhat és szinte biztosan a South Carolina defensive endje Melvin Ingram lesz a kiválasztott.

A Jaguarsnak DE, RT, WR, LB játékosra van szüksége.

A Jaguars választásai:

Kör 1, Pick 7 (7)

Kör 2, Pick 6 (38)

Kör 3, Pick 7 (70)

Kör 4, Pick 6 (101)

Kör 5, Pick 7 (142)

Kör 6, Pick 6 (176)

Kör 7, Pick 21 (228)

(nfl.com)