Kire van szükség? - Arizona Cardinals

Az Arizona Cardinals március elején lerakta a voksát Kevin Kolb mellett, hogy kifizette az irányítónak a 7 millió dolláros kerettagsági bónuszt, amivel egyértelműen kijelentette, Kolb lesz a kezdő irányító. Kolb első éve finoman szólva sem sikerült jól. Ráadásul drága is volt Arizónába hozatala. A cornerback Dominique Rodgers-Cromartie és egy idei második körös draft jogba kerül, így éppen ideje lenne ha a pályán is megszolgálná az árát.

Hosszabbítottak az offensive tackle Levi Brown-al és megszerezték a 49ers kezdő tacklejét Adam Snyder-t. A két tackle mellet viszont szükség lesz guardra, hogy átvol tartsák Kolbtól az ellenfeleket és megkíméljék a további sérülésektől. Early Doucet és Andre Roberts jövőre is visszatér a Cardinalshoz, de mindenképpen kell egy második számú elkapó Larry Fitzgerald mögé.

A következő szezonra főleg linebackerekre lesz szükség Arizónában. A két fiatal defensive end Sam Acho és O'Brien Schofield megküzdhet a kezdő posztért. A két linebacker Joey Porter és Clark Haggans viszont kell még védő akivel erősíteni tudják a pass rusht. A Miami Dolphins szerződtette a cornerback Richard Marshall-t aki tavaly safety poszton helyettesítette a sérült Kerry Rhodes-t. Megszerezték a Pittsburgh Steelers William Gay-t, aki helyettesíteni tudja Marshall-t az eredeti posztján. Viszont Rhodes és Adrian Wilson mellé kell majd egy fiatal safety, mert egy újabb sérülés esetén már nem lesz ott Marshall aki beugorjon safetynek.

A Cardinalsnak RT, WR, OG, ILB, OLB, S játékosra van szüksége.

A Cardinals választásai:

Kör 1, Pick 13 (13)

Kör 3, Pick 17 (80)

Kör 4, Pick 17 (112)

Kör 5, Pick 16 (151)

Kör 6, Pick 7 (177)

Kör 6, Pick 15 (185)

Kör 7, Pick 14 (221)

(nfl.com)