Kezdenek szertefoszlani a Steelers playoff reményei?

A Pittsburgh Steelers playoff reményei szépen lassan elúszni látszanak miután elvesztették az utolsó két mérkőzésüket is. Egy hete még nagyon jó helyzetben voltak ugyanis 7-4-es mérleggel várták a hétvégi Arizona Cardinals elleni mérkőzést.

sportmania.png

A Cardinals és ma hajnalban a New England Patriots ellen is vereséget szenvedtek és hirtelen 7-6-ra állnak, sőt az elmúlt négy meccsből hármat elbuktak így segítségre van szükségük a hátralévő négy nehéz mérkőzésen.

A Mike Tomlin-éra egyik legrosszabb veresége, a Cardinals elleni vasárnapi vereség, után arra lehetett volna számítani, hogy a Steelers mindent belead a gyengécske Patriots ellen. Ehelyett a Hazafiak azonnal végigmeneteltek a pályán és egy TD-t szereztek a nyitójátékban.

A támadósor egy mezőnygóllal válaszolt, de Mitchell Trubisky pickje, mélyen a Steelers területén, újabb Patriots-pontokat jelentett. Nem sokkal később már 21-3 volt az állás. Mi a fene történt az Acélvárosban? A Steelers ezután elkezdett küzdeni és a mérkőzés vége szoros lett de nagyon későn ébredtek és a korán begyűjtött hátrányt nem tudták ledolgozni.

Úgy volt, hogy ez lesz a menetrend könnyű része. Ehelyett rémálommá vált.

Fotó: usatoday.com