Hihetetlen gesztus a Buccaneers-től

A Tampa Bay Buccaneers csapata a múlt héten szerződtette a Rutgers Egyetem játékosát Eric LeGrand-et. LeGrand profi futballról szóló álmai 2010 október 16.-án végleg szertefoszlottak amikor egy tackle során nyaksérülést szenvedett és lebénult.

A régi edzője Greg Schiano viszont valóra váltotta álmát és neki köszönhetően múlt hét szerda óta szerepelhet egy NFL csapat hivatalos roosterén. Kattints IDE a LeGrand lapjáért. "Ez egy apró gesztus amivel elismerjük a személyiségét, a mentalitását és a kitartását. Az ilyen típusú ember az igazi Kalóz." - nyilatkozta LeGrand régi (és új) edzője.

LeGrand múlt hét szerdán tartott egy sajtótájékoztatón az igazolása kapcsán. Nagyon örült és mélységesen meghatotta a gesztus. "A semmiből jöttem. Édesanyámmal már hétfő este közölték a hírt, de keddig nem mondhatta el nekem. Nem is tudom mit mondhatnék most. Edző ez egészen fantasztikus, köszönöm. Ha tényleg hiszel benne akkor az álmok valóra válnak.

Eric LeGrand jelenleg is a Rutgers Egyetemre jár és a diploma munkáján dolgozik. Az iskola elvégzését követően műsorvezetőként szeretne dolgozni. Amikor visszatért a pályára a csapattársaival a Sports Illustrated a címlapján közölte és az év legjobb pillanatának nevezte. Nem kell neki Tampába utaznia, hogy átvegye a Buccaneers-es mezét mert a csapat mindent elszállít neki.

Hihetetlen gesztus Schianotól és a Buccaneers-től. Ezért ez a világ egyik legjobb ligája, mert nem csak üzleti szempontok vannak.

(nfl.com)