Phil Taylor-t megműtötték

A Cleveland Browns nose tacklejének Phil Taylor-nak a elszakadt mellizmát meg kellett műteni. A Browns tavalyi elsőkörös választottja volt Taylor. A tackle újonc évében mind a 16 alapszakasz mérkőzésen kezdőként lépett pályára. 59 tacklet, 1 kierőszakolt fumblet és 4 sacket szerzett.

A sérülés nem jelenti, hogy a védőfalembernek ki kellene hagynia a következő szezont. A játékos szerepelni fog az úgynevezett "physically unable to perform" listán, röviden PUP. Az alapszakasz előtt futballsérülést szenvedett játékosok szerepelnek ezen a listán. Részt vehetnek a csapatmegbeszéléseken, de az edzéseken nem. Aki a szezon kezdetekor még szerepel a listán az a játékos első hat fordulót kénytelen kihagyni és amennyiben nem aktiválják három héten beül akkor az egész szezont kihagyja.

Már meg is van Taylor alternatívája a védőfalban. Az idei Draft harmadik körös választottjuk John Hughes helyettesítheti majd ha nem épül fel az alapszakasz kezdetéig. De az biztos, hogy stabilabb a fal ha Taylor szerepel Ahytba Rubin és Jabaal Sheard mellett.

(nfl.com)