Irányítót cserél a Cardinals, az újonc kezd ha Kyler Murray nem lesz bevethető

Tegnap este bejelentették, hogy az Arizona Cardinals lecseréli a kezdőirányítóját. Jonathan Gannon vezetőedző elmondta az újságíróknak, hogy az újonc irányító, Clayton Tune - nem Joshua Dobbs - fog kezdeni a Cardinals 9. heti, Cleveland Browns elleni mérkőzésen, amennyiben Kyler Murray nem áll készen arra, hogy visszatérjen a tavaly elszenvedett keresztszalag-szakadása után. 

Az NFL Network Insider Ian Rapoport jelentette, hogy Tune várhatóan pályafutása első mérkőzésén kezdőjátékos lesz, Murray pedig valószínűleg még egy hétig várat magára. Murray már edzésbe állt a múlt héten de a Baltimore Ravens elleni vesztes mérkőzésen még inaktív volt.

"Tovább fogjuk növelni Kyler teljesítményét és meglátjuk, hogyan fejlődik a hét folyamán" - mondta Gannon.

"Ha nem Kyler, akkor Clayton Tune lesz az. Mindhárom irányítóval beszéltem és egy oldalon állunk azzal, hogy hogyan fogunk továbblépni. Alig várom, hogy egy jó hetet töltsünk a felkészüléssel. Cleveland, kétnapos kirándulás, és megpróbálunk győzelmet szerezni."

Ez egy fordulat ahhoz képest, amit Gannon mondott a Ravens elleni vereségét követően, ami zsinórban az ötödik veresége volt, amikor azt állította, hogy Dobbs meg fogja tartani az ideiglenes kezdő szerepet, amíg Murray nem lesz bevethető.

Fotó: twitter.com

img_0195.jpeg