Gary Kubiak szerint Case Keenum jelenti a jövőt

A Houston Texans vezetőedzője Gary Kubiak szerint Case Keenum jelenti a jövőt a franchise számára. A 24 éves irányítót nem választották ki a Drafton és szabadügynökként érkezett a Texanshoz. Keenum főiskolai pályafutását úgy fejezte be, hogy az NCAA történetének legtöbb passzolt yardot szerző futballistája lett. A Houston-i Egyetemen 57 mérkőzésen 19.217 passzolt yardot és 155 touchdownt szerzett.

Szerződésének aláírásakor ugyan csak 12 ezer dolláros aláírási bónuszt kapott, de ez volt a második legmagasabb összeg amit a Texans egy szabadügynök leigazolásakor kifizetett. "Jelenleg a saját útját járja. Nagyon sokat kell tanulnia, de elégedett vagyok vele. Nagyön örülök, hogy vele dolgozhatok. Szerintem Ő lehet a jövő a Texans számára. Nagyon sok figura van a támadójátékunkban, de ez nem okozhat neki problémát. Nagyon intelligens srác." - nyilatkozta Kubiak a múlt heti OTA edzésen.

Nagyon sok snapnél jutott lehetőséghez, hiszen a kezdő Matt Schaub még mindig a lábsérüléséből lábadozik. A sok dicséret ellenére sem biztos, hogy a következő szezonban láthatjuk játszani Keenum-ot. Schaub után T.J. Yates és John Beck számít a Texans tartalékirányítójának és valószínűleg az első szezonját a gyakorló keretben fogja eltölteni.

(nfl.com)