Justin Jefferson játszik, Jordan Addison kihagyja a Texans elleni mérkőzést

Három Minnesota Vikings játékos biztos, hogy kénytelen kihagyni a veretlenek összecsapását, azaz nem lehetnek ott a hétvégi Houston Texans elleni mérkőzésen. Jordan Addison, Ivan Pace Jr. és Dallas Turner is hiányzik majd a harmadik fordulóban, mindhárman egyaránt sérülés miatt kénytelenek távol maradni a pályától.

Zsinórban második hete nem bevethető a Vikings második számú elkapója, Jordan Addison, aki még mindig a bokasérülésével küzd. Addison a nyitófordulóban, a Giants ellen szenvedett bokasérülést, ami miatt már a 49ers elleni sem szerepelt. Elvileg úgy volt, hogy egy meccset sem kell kihagynia, most viszont már az is kérdés, hogy a jövő héten bevethető lesz-e.

Ugyancsak kényszerpihenőre ítéltetett az újonc védő, Dallas Turner, aki a legutóbb, San Francisco elleni meccs hajrájában sérült meg. A meccs utáni vizsgálatokon nem látszott komolynak a sérülés és a vezetőedző is azt mondta, hogy napi státuszban lesz, de szerinte nem vészes a sérülés. Nos mostanra kiderült, hogy azért annál egy kicsit komolyabb. Turner egyetlen edzésen sem vett részt a héten a térdsérülése miatt.

További rossz hír, hogy Ivan Pace Jr. is csak a partvonalról nézheti a Texans elleni meccset qaudricepsz és bokasérülés miatt. A héten péntekig eleve csak könnyített edzést végzett, pénteken pedig már nem jelent meg a tréningen. A hírek szerint a csütörtök délutáni edzésen történt a sérülés, ami miatt most kimarad a találkozóról.

Jó hír viszont az, hogy Justin Jefferson a múltheti sérülése ellenére megkapta az engedélyt, hogy a Houston elleni pályára léphessen. Az ő sérülése szerencsére nem volt olyan mértékű, ami miatt távol kellene maradnia. A biztonság kedvéért péntekig csak könnyített edzést végzett, pénteken viszont már mindent beleadott.

Forrás:

Minnesota Vikings Magyarország

hungarianvikings.com