Átstrukturálták Umenyiora szerződését

A New York Giants átstrukturálta Osi Umenyiora szerződését. A defensive end 2007-ben aláírt szerződésének utolsó évét kezdi meg. Az  átstrukturált szerződéshez nem adtak hozzá plusz évet csak a fizetést módosították. Az eredeti szerződés szerint Umenyiora 4.7 millió dollárt keresett volna a következő szezonban.

A csapat hivatalosan nem hozta nyilvánosságra a szerződés részleteit, de annyit megtudtak, hogy 6.5 millió dolláros szerződést írt alá a védő. Az új szerződéssel majdnem 2 millió dollárral többet fog keresni. Emellett még egy 3 milliós aláírási bónuszról is beszélnek. Így jövőre is (biztosan) a csapat játékosa lesz Osi Umenyiora, de a nyáron szabadügynök lehet. Érdekesség, hogy pénteken kirúgta az ügynökét és szombaton bejelentették az új szerződést. Majd Umenyiora a tegnapi napon már arról beszélt, hogy visszaveszi ügynökét.

"Most végre boldog vagyok. Elégedett vagyok a dolgok alakulásával. Ideje visszatérni a munkához. Végre megnyugodhatok. Megoldottuk a helyzetet, ami igencsak rossz irányba kezdett terelni. Nem szerettem azokat a negatív hozzászólásokat amikkel az utóbbi időben illettek, pedig ha ismernének tudnák, hogy egyáltalán nem ilyen ember vagyok." - nyilatkozta Umenyiora.

(nfl.com)