Jelenleg még vezetőedző de már vinné védőkoordinátornak a Giants

Antonio Pierce a szezon közben, Josh McDaniels kirúgását követően, vette át ideiglenesen a Las Vegas Raiders vezetőedzői posztját és meg is hálálta a bizalmat. A csapat, főként a védelem, sokkal jobban teljesített az irányítása alatt így sok játékosa szeretné ha visszatérne a következő szezonban is.

Maxx Crosby és Davante Adams is kifejtette, hogy Pierce lenne a megfelelő választás hosszútávra. Az öltöző nagy része támogatja Pierce-t de ez a végső döntés meghozatalában nem szokott döntő tényező lenni. Bárhogyan is alakult, biztosan nem lesz munkanélküli.

A New York Giants már le is csapna rá, ott a viharos körülmények között távozott Don "Wink" Martindale helyét venné át. A korábbi védőkooridnátor a hírek szerint hétfőn kiviharzott a Giants épületéből miközben átkozta Brian Daboll vezetőedzőt, majd benyújtotta a lemondását és elutazott Floridába. Azóta nem tudják elérni.

Ha Pierce nem kap hosszútávú kinevezést akkor az egyik legkapósabb jelölt lesz a szabad védelmi koordinátori posztokra. Irányításával engedett pontokban, védelem által szerzett pontokban, sackekben és labdaszerzésekben is nagyot javult a Raiders védelme.

Fotó: si.com, twitter.com