DeMarcus Ware továbbra is nyakával bajlódik

A Dallas Cowboys linebackere még 2009 decemberében egy Chargers elleni mérkőzésen sérült meg és azóta is gyakran érez szúrást a nyakán. A hatszoros Pro Bowl-er elárulta, hogy az ütközések után rendszeresen remeg a karja és néha másodpercekig zsibbadt is marad. Hétéves pályafutása során még egyetlen mérkőzésről sem hiányzott sérülés miatt.

"Ezt követően végül visszanyerem az erőmet és úgy érzem mintha minden rendben lenne. Visszatérek a pályára és játszok tovább. De van úgy, hogy egy playt ki kell hagynom amivel lecsúszok egy-egy kulcsfontosságú játékról. Néha két playre is ki kell ülnöm pedig szeretnék a pályán lenni." - nyilatkozta Ware.

Ware az egyik múltheti edzésen meghúzta a nyakát és rögtön meg is röntgeneztette. Állítása szerint ezt csak elővigyázatossági okból kérte. "Ez tényleg csak az volt. A szezon végére úgyis nagyon el fogok fáradni és néha le kell majd jönnöm a pályáról. A nyaki szúrások is jelentkezni fognak majd, de hát ezen is túl kell lendülni valahogyan." - mondta a védő.

(nfl.com)