Nem kap új szerződést a liga egyik legjobb futója

A Jacksonville Jaguars running backje Maurice Jones-Drew már többször kifejtette, hogy elégedetlen az új szerződésével és újra akarja tárgyalni a kontraktusát de mindez nem érdekli a csapat general managerét Gene Smith-t. Tiltakozásként a futó kihagyta a csapat mindegyik idei offseason programját.

A futónak érvényes szerződése van még a következő két évre ami alapján 9.5 millió dollárt fog keresni. Ezzel az összeggel elégedetlen Jones-Drew. "Kijelentette, hogy újra szeretné tárgyalni a szerződését. Majd kijelentette újra. De még két év hátra van a szerződéséből és mi bízunk benne, hogy teljesíteni fogja a kötelezettségeit." - nyilatkozta Smith.

Jones-Drew 60 ezer dollártól esik el, ha kihagyja az eheti háromnapos miniedzőtábort. Eddig is már 50 ezret veszített, mivel távol maradt a csapat önkéntes edzéseiről. Ezek a veszteséget nem okozhatnak problémát a játékosnak hiszen az elmúlt három évben 21 millió dollárt keresett. Távollétének fő problémája, hogy még egy másodpercet sem dolgozott együtt az új vezetőedzővel Mike Mularkey-vel.

(nfl.com)