A Raiders teljesítette a miniedzőtábort

A tegnapi napon a Raiders megtartotta az idei offseason utolsó programját. Csütörtökön befejezték az Mini Campet, így a következő felkészülésig egy kis pihenőt kapnak. Eddig elvégezték az önkéntes veterán miniedzőtábort, az újonc miniedzőtábort, a 10 napos OTA programot és a kötelező miniedzőtábort. A következő megmérettetés lesz a legnehezebb ugyanis júliusban kezdetét veszi az edzőtábor.

A vezetőedző Dennis Allen elégedett a játékosaival és véleménye szerint nagyon jól dolgoztak az eddigi edzéseken. "Mindig nagy elánnal vetem bele magam a munkába, de az utóbbi napokban azt tapasztaltam, hogy erre nincs akkora szükség hiszen a játékosok már tudták mit várok el tőlük. A játékosok nagyon segítőkészek voltak és pontosan azt csinálták amit kértünk tőlük. Az eheti programon csak azt kértük a játékosoktól, hogy sematikusan dolgozzanak. Nagyon lenyűgöztek engem ezen a héten." - nyilatkozta a vezetőedző.

Az irányító kezdő irányítóját Carson Palmer-t teljesen lenyűgözte, hogy a csapat mennyire egyben van. "Rengeteget dolgoztunk az utóbbi időben az OTA és az offseason programokon, de soha sem tudhatod, hogy mire vagy képes amíg el nem érkezik a Mini-Camp. Nem beszélhetek mindenki nevében, de engem nagyon meglepett, hogy hol tartunk. Még mindig sok tennivalónk van, de mentálisan készen állunk. Pár fiatal és újonc játékosnak még fel kell pörögnie. Nehéz egy új rendszerben, egy új támadósémában, egy vezetés alatt dolgozni de nagyon jól állunk és készen állunk az edzőtáborra." - nyilatkozta Palmer.

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(raiders.com)