Derek Carr és Dennis Allen állása is biztonságban van

A New Orleans Saints jelenleg 7-8-as mérleggel rendelkezik és nagyon sok mindent nem lehet dicsérni a csapattal kapcsolatban. Igen hullámzóan teljesítenek a szezonban de a hírek szerint a vezetőedző és a kezdőirányító is biztonságban van.

A CBS Sports munkatársának, Jonathan Jones-nak beszámolója szerint Dennis Allen vezetőedző és Derek Carr kezdőirányító is megtartja a munkáját a következő szezonban. A csapat támadókoordinátora, Pete Carmichael azonban, a hírek szerint,  nem fog visszatérni a következő szezonban.

Pete Carmichael már 2009 óta tölti be a Saints támadókkoordinátori posztját de korábban a támadásokba nagy beleszólása volt Sean Payton vezetőedzőnek. Payton távozása után a támadóeygség meg sem közelíti a korábbi teljesítményét.

sportmania.png

A Saints idei szezonja még nem ment el mert csak 1 mérkőzéses lemaradásban vannak a csoportot vezető Tampa Bay Buccaneers mögött és ugyanolyan mérleggel rendelkeznek mint a második helyen álló Atlanta Falcons. A Saints az utolsó két fordulóban a két csoportriválisa ellen játszik így még a csoportgyőzelem (és ezzel a playoff) is elérhető a számukra.

Fotó: bleachereport.com, Getty Images