Felépült Shawne Merriman

A Buffalo Bills defensive endje, Shawne Merriman saját bevallása szerint már teljesen felépült váll és Achilles-ín sérüléséből. Visszatérésével reméli, hogy a Bills védelmi sokat fog javulni. "100%-os vagyok. Jelenleg nagyon jól érzem magam." - nyilatkozta Merriman a buffalonews.com-nak.

Rá is fér egy kis szerencse hiszen az utolsó három éve igen balszerencsésen sikerült. Három év alatt mindössze nyolc mérkőzésen szerepelt és a 2010-es szezont teljes egészében kihagyta. Pont ekkor érkezett Buffaloba a San Diego Chargers csapatától és új csapatában még nem bizonyított. A csapat bízik benne hiszen a tavalyi szezon kezdete előtt kétéves, 10.5 millió dolláros szerződést kapott amiből 5 millió a garantált összeg.

"Keményen dolgozik, gyors és egészségesnek látszik. Jelenléte nagy hatással van ránk. A következő szezonban a régi Shawne Merriman-t fogjuk látni." - nyilatkozta Chan Gailey, a csapat vezetőedzője. A Bills védelme sokat fog javulni az utóbbi években látottakhoz képest hiszen a idei offseasonban szerződtették a defensive end Mario Williams-t (hat év, 96 millió), Mark Anderson-t (négy év, 19.5 millió) és a másodéves defensive tackletől Marcell Dareus-tól is nagyon sokat várnak a csapatnál.

(nfl.com)