Pete Carroll állítása szerint nyitott a kezdő irányító posztja

A Seattle Seahawks vezetőedzőjét Pete Carroll-t nem érdekli, hogy kinek mennyit fizet a csapat és ezért nem élvez előnyt a csapat új irányítója Matt Flynn. Az, hogy mi történt a szabadügynökpiacon az a pályán teljesen mellékes lesz. Carroll továbbá kijelentette, hogy az edzőtábort mindenki egyenlő eséllyel kezdi meg. Ugyanannyi snapet fog kapni Matt Flynn, Tarvaris Jackson és az újonc Russell Wilson-t.

"Ezzel nem tudok mit kezdeni. Folyamatosan ugyanazt mondom. Amióta bekerültem a ligába sokszor elmondtam, hogy engem nem érdekel kinek mennyit fizetnek, az fog játszani aki a legjobb. A szabadügynök piac az ami, ezt pontosan tudják. Az, hogy valaki mennyit keres az teljesen mellékes a pályán. A játékkal kell megszolgálni a fizetést." - nyilatkozott Carroll.

Csak emlékeztetőül. Matt Flynn-t az idei szabadügynök piacon szerződtette a Seahawks és 26 millió dolláros szerződést kötöttek vele, amiből 10 millió a garantált összeg. A nyilatkozattal egybevetve ezeket a számokat kimondhatjuk, hogy Carroll edző nem lehet túlságosan elégedett Flynn eddig teljesítményével.

(nfl.com)