Nicks a sérüléséről, Tuck pedig Manningről beszélt

A New York Giants sztárelkapója az állapotáról nyilatkozik, míg a védelem kapitánya, Justin Tuck Manning védelmére kelt. Hakeem Nicks lábtörésével lábadozik, véleménye szerint azonban ott lehet már a training camp elején. Jobban gyógyul, mint azt várták volna, az orvosok viszont egyelőre pihenőt írtak neki.

A wide receiver a következőket nyilatkozta: 

"Valószínűleg ott leszek a training campen. Két hete elkezdtem futni, de az orvosok azt tanácsolták, hogy hanyagoljam egyelőre a dolgot, így abba is hagytam. Egyelőre azt akarják, hogy halasszam el kicsit, ez a legjobb amit tehetek. De remélhetőleg ott leszek az edzőtáborban."

Justin Tuck az NFL Network top 100-as rangosra miatt fakadt ki, Eli 31-dik helyezése miatt. Tény, hogy a lista más esetben is komoly kérdéseket hagy maga után, így nem kell túl komolyan venni. Így nyilatkozott a rutinos defensive end:

"Nem kérdés, top 5 játékos. Nyersz egy Super Bowlt, ilyen kiváló szezont futsz, egyértelmű, hogy a top 10-ben a helyed. De ahogy Eli csinálta, mint például a negyedik negyedes fordítások, vezetni a csapatod úgy, hogy idény elején nem volt sztárelkapód. Nicks-ből és Cruzból ilyen játékosokat csinált. Tényleg úgy gondolom, hogy jobb helyet érdemelt volna a jelenleginél."

Forrás:

Magyar New York Giants Blog