Sokat várnak Ryan Mathews-tól

A San Diego Chargers nem titkolja, hogy jövőre sokat vár a running back Ryan Mathews-tól. Mathews a következő szezonban kezdi meg a harmadik profi szezonját. A vezetőedző, Norv Turner bízik a fiatal futóban és úgy gondolja, hogy hasonló szerepet tölthet be San Diegóban mint Ricky Williams 2002-03-ban Miamiban, amikor Turner volt a Dolphins támadókoordinátora.

"Nagyon jó képességű játékosnak tartom. Már a Draft előtt meglátták, hogy alapember lehet a csapatban ezért nyilvánvaló volt, hogy tradelnek érte. Norv Turner szereti az ilyen játékosokat. Minden képessége megvan hozzá, hogy nagyon jó játékos váljon belőle. Nagyon gyors és robbanékony játékos. Ha a futóképességeit nézzük akkor az első ötben van a helye." - nyilatkozta az NFL Films munkatársa, Greg Cosell.

Viszont Cosell kiemelte, hogy Adrian Petersonhoz hasonlóan a labdabiztosságán még lenne mit javítani. A múltban több fumble-el is nehéz helyzetbe hozta csapatát. Mathewst a 2010-es Draft első körének 12. helyén választotta ki a Chargers, miután egy trade által megszerezte a választási jogot a Miami Dolphins csapatától. Két szezon alatt 1.769 futott yardot, 13 futott touchdownt és 600 elkapott yardot szerzett.

(profootballtalk.nbcsports.com)