Aidan O'Connell és a Raiders támadóegység mutatott valamit

A szezon egyik legrosszabb támadó teljesítményét nyújtotta vasárnap a Minneosta Vikings elleni hazai 3-0-s vereség során, így a Las Vegas Raiders így nem éppen a pontszerzés vagy a győzelem lehetőségét sugallta a csütörtök esti mérkőzést megelőzően.

Aidan O'Connell azonban kitört a hullámvölgyből és a csapat végül franchise-rekordot jelentő 63 pontot szerzett. Gondolj bele. Az első drive-ban O'Connell 20 labdabirtoklás után először vezetett olyan támadósorozatot amely touchdownt jelentett a Raidersnek és végül négy TD-passzal zárta az első félidőt.

Néhány labdát elrontott a kezdetekben, de szépen belelendült és két szép hosszú TD-t adott Tre Tuckernek és Jakobi Meyersnek, amivel 21-0-ra vezettek az első negyedben. O'Connell-nek volt ideje a dobásra, hála a támadófalnak és az elkapóknak akik látszólag egész este szabadon voltak.

A második negyed közepére a Raiders felülmúlta a múlt heti yardszámát (203). Könnyebb pontot szerezni, ha az ellenfél az első félidőben 3-0-ra (4-0, ha a negyedik negyedet is számítjuk) elveszíti a turnover-csatát, de a 34 perc alatt 49 pontot összehozni, az egy derült égből villámcsapás volt. A Riaders az előző három meccsen összesen 46 pontot szerzett. Ez egy jó este volt O'Connell számára.

sportmania.png

Fotó: nfl.com