Harbaugh szerint a Randy Moss a 49ers legjobb elkapója

A SiriusXM NFL Radiónak adott interjújában a San Francisco 49ers vezetőedzője, Jim Harbaugh elárulta, hogy véleménye szerint Randy Moss a csapat legjobb wide receivere. Moss idén érkezett a csapathoz miután az egész tavalyi évet kihagyta. Egy évvel ezelőtt bejelentette a visszavonulását, de az év elején elege lett a nyugdíjas évekből. A 49erstől olyan szerződést kapott ami nem tartalmaz garantált fizetést, keresete csak és kizárólag a bónuszoktól függ. A műsorvezető, Rich Gannon mesélt egy interjúról amikor először beszélt egymással Moss és Harbaugh.

"A meeting végén Moss odafordult Jim Harbaugh-hoz és a következőket mondta: Edző mit akarsz mit csináljak, mit tehetek érted. Jim erre azt válaszolta: Kezdetnek ülj az első sorban az értekezleteimen" - árulta el Gannon.

Korábban egyértelműen Michael Crabtree számított a 49ers kezdő elkapójának, de miután a tavalyi főcsoportdöntőn az összes wide receiver mindössze egyetlen egy elkapásra volt képes, amivel három yardot szereztek, lehet nem árt nekik egy kis önbizalom rombolás.

"Az olyan srácok mint (Michael) Crabtree egyébként hátul lógnak. Míg több fiatal pedig Randy mellett ül az első sorban. Mind figyelnek és készenlétben állnak. Az összes edzésen az első sorban ül Moss és mindvégig jegyzetel." - nyilatkozta Harbaugh.

(nfl.com)