Mark Barron aláírt a Buccaneers-el

A Tampa Bay Buccaneers a tegnapi napon aláírt az idei Drafton hetedikként kiválasztott Mark Barron-al. A safety négyéves, 14.5 millió dolláros szerződést írt alá csapatával és a teljes összeg garantált. Nem megerősített hír, de valószínűleg 9 millió dolláros aláírási bónuszt tartalmaz a szerződés. A héten arról lehetett olvasni, hogy a játékos kihagyhatja az edzőtábort ha nem tudnak rövid időn belül megegyezni a szerződéséről. Mostantól ez már nem téma Tampában.

Barron szerződése szinte teljes egészében megegyezik a tavalyi hetedik választott Aldon Smith szerződésével. A linebacker a San Francisco 49ers-el 14.384 millió dolláros szerződést kötött tavaly amiből 8.96 millió az aláírási bónusz. Ahogyan arra számítani lehetett, Robert Griffin III és Andrew Luck aláírása felgyorsította a még kontraktus nélküli elsőkörös játékosok szerződtetését.

Barron személyében egy intelligens, sokoldalú védőjátékost szerzett a Bucs aki remekül alkalmazható a futások megállítására. Az új vezetőedző, Greg Schiano kimondottan is a védelem megerősítésére törekszik, hogy ne ismétlődjön meg a tavalyi gyenge szereplés. Tavaly a Tampa Bay (akkor még Raheem Morris irányításával) védelme a liga egyik legrosszabbja volt. Ők engedték a legtöbb pontot az ellenfeleiknek és ellenük szerezték a legtöbb futott yardot.

(nfl.com)