Kendall Wright aláírt a Titans-el

A Tennessee Titans aláírt az elsőkörös választottjával az elkapó Kendall Wright-al. A hírt a Titans hivatalosan is megerősítette. Wright-ot az idei Draft első körének 20. helyén választotta ki a Titans. A kései szerződéskötés miatt a wide receiver nem jelent meg a Titans idei edzőtáborának első három napján. Wright négyéves, 8.2 millió dolláros szerződést kötött amiből 4.47 millió dollár az aláírási bónusz. A szerződés aláírása azért húzódott el mert a hírek szerint a játékos a teljes összeget garantáltan meg akarta kapni és valószínűleg ez sikerült is neki (ezt nem erősítették meg).

Az idei első 16 választott olyan szerződést kötött amiben a teljes összeget garantáltan megkapja a játékos. Az első kör második fele nem szokott ilyen jellegű szerződést kapni. Az a gyakorlat, hogy az összeg 80 vagy 92%-át garantálják. Wright ügynöke viszont a tavalyi 20. helyen kiválasztott játékossal példálódzott. A Tampa Bay Buccaneers olyan szerződést kötött a defensive end Adrian Clayborn-al, ami teljes egészében garantált összeget tartalmazott.

Wright még pont jókor írt alá a Titans-el hiszen pár nap híján végigcsinálhatja az egész edzőtábort és az alapszakasz kezdetekor a kezdőcsapat tagja lehet. Sokat várnak Wright-tól hiszen az elsőszámú elkapójukkal, Kenny Britt-el rengeteg probléma van. Háromszor kellett megműteni a térdét és legutóbb pedig meggyűlt a baja a törvénnyel is. Így az előszezonban rengeteg lehetőséget fog kapni Wright, de valószínűleg az első alapszakasz mérkőzésen is kezdő lesz.

(nfl.com)