Az Eagles 10 mérkőzés után elküldte a tavaly szerzett védőjét

Kevin Byard Philadelphiai pályafutása mindössze 10 meccsig tartott. Az Eagles elengedi a safety-t, jelentette be az NFL Network Insidere Ian Rapoport egy, a helyzetről tájékozott forrás szerint. A hírről elsőként az ESPN számolt be.

Az Eagles a kétszeres All-Pro-t a Tennessee Titans-szal kötött tradeben szerezte meg októberben egy ötödik, egy hatodik körös pickért és a safety Terrell Edmundsért cserébe. Az Eagles azért lépett, hogy megerősítse a sérülésekkel küszködő sorát. Byard jelenléte azonban nem segített a problémák elsimításában.

Az Eaglesnél 10 mérkőzésen 75 tacklet, 1 interceptiont szerzett és 3 passzt védekezett le. Az Eagles megnyerte az első négy meccsét a Byard cserét követően, de a folytatásban összeomlottak. Az utolsó 6 alapszakasz meccsükből 5-öt elveszítettek és a rájátszásban a Tampa Bay Buccaneers ellen vereséget szenvedtek a Super Wild Card hétvégén.

Byard az idei szezonban 14.417 millió dollárt foglalt el az Eagles fizetési sapkájából. A védő elküldésével a csapat 13.031 millió dollárt szabadít fel és csak 1.386 millió dollár halott összeg marad utána az Overthecap.com szerint.

Fotó: twitter.com