Terrell Thomas megpróbál visszatérni

Jó hírek érkeztek a training campből, amik bizakodásra adhatnak okot. Ugyanakkor azért fogadjuk ezeket az információkat megfelelő óvatossággal, de kiváló cornerbackünk akár visszatérhet a pályára is.

A helyzet a következő:

"Az orvosokkal történő konzultáció után az a döntés született, hogy rehabilitációra küldjük Thomas-t. Megnézzük hogyan teljesít és hogy vissza tud-e térni a pályára." -nyilatkozta Coughlin.

Terrell Thomas három doktort is meglátogatott az elmúlt héten. Járt Dr. Russell Warrennél New Jersey-ben, aztán Dr. Arthur Tingnél, aki az előző ACL szakadáskor kezelte Kaliforniában, végül pedig Dr. James Andrews-nál Alabamában. A head coach pedig így folytatta:

"Thomas megkezdi a rehabilitációs programot. Igen alaposan fogjuk őt figyelni. Remélhetőleg sikerül felgyorsítani a térdének megerősítését."

Egyelőre tehát jobban alakulnak a dolgok a vártnál. A játékos a térdében nem érez sem fájdalmat sem instabilitást, ugyanakkor ez egyelőre még nem jelenti azt, hogy rögtön Webster társa is lenne a kezdőcsapatban. Azt is meg kell említeni, hogy a visszatérés sem biztos még, csupán a legjobb végkifejlet ami történhet.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog