Ismét kiesett Hakeem Nicks

Már az is egy kisebb csodával felért, hogy Hakeem Nicks pályára tudott lépni az alapszakasz első fordulójában miután a nyáron az egyik edzésen eltörte a lábát. Nem is mutatott rossz formát hiszen a második héten 199 yardot szerzett a Tampa Bay Buccaneers ellen.

Most  viszont ismét kidőlt a New York Giants wide receivere. Jelenleg csak annyi biztos, hogy egy komolyabb térdsérüléssel bajlódik az elkapó és biztosan kihagyja a vasárnapi Cleveland Browns elleni mérkőzést. Elkapó poszton Nicks kiesése mellett további problémákkal küszködik a Giants.

A köztudatba pár hete berobbant Ramses Barden játéka is kérdéses, hiszen a tartalékelkapó a múlt héten agyrázkódást szenvedett és a héten kihagyta a csapat edzéseit.

Minden bizonnyal az idei Draft második körében kiválasztott Reuben Randle lesz Viktor Cruz mögött a második számú elkapó. Eddig sokat kritizálták Randle munkamódszereit, de ezt egyfajta újonc "erőlködésnek" tudják be a csapaton belül. Eli Manning viszont nagyon bízik benne, hogy fel tud nőni a feladathoz.

(nfl.com, Fotó: sportsgrumblings.com)