A Titans nyerte a csütörtök esti mérkőzést (videó)

Rob Bironas utolsó másodpercekben értékesített 40 yardos mezőnygóljával 26-23-ra nyert a Tennessee Titans a Pittsburgh Steelers elleni csütörtök esti mérkőzésen. Ezzel a Titans megszerezte idei második győzelmét és még nehezebb helyzetbe került a Steelers.

A Steelers ezzel elvesztette a harmadik idegenbeli mérkőzését is. Ben Roethlisberger 363 passzolt yardjával a franchise történetének legeredményesebb irányítója lett. Megelőzte a négyszeres Super Bowl győztes Terry Bradshaw-t. Szükség is van Roethlisberger jó játékára hiszen a futójáték akadozik. Baron Batch 22 yardal lett csapatának legeredményesebb futója. A másik RB Isaac Redman jól játszott, csak nem futásokkal hanem elkapásokkal vétette észre magát.

A Titans csapatát a 37 éves Matt Hasselbeck irányította aki Jake Locker vállsérülése miatt került be a csapatba. A rutinos QB nem vallott szégyent. 290 yardot passzolt, 1 TD-t és 1 interceptiont szerzett. Magára talált a running back Chris Johnson is aki 91 futott yarddal zárta a mérkőzést. Úgy látszik neki csak az erős védelmek ellen megy az idén. Az újonc elkapó Kendall Wright szerezte csapatának legtöbb elkapott yardját, szám szerint 62-öt.

Statisztikák:

Tennessee Titans Pittsburgh Steelers
Passzolt yard

Matt Hasselbeck - 290 yard, 1 TD, 1 Int

Ben Roethlisberger - 363 yard, 1 TD, 1 Int

Futott yard

 Chris Johnson - 91 yard

Baron Batch - 22 yard, 1 TD

Isaac Redman - 14 yard

Elkapott yard

Kendall Wright - 71 yard

Kenny Britt - 62 yard, 1 TD

Isaac Redman - 105 yard

Mike Wallace - 94 yard

Összes támadóyard 265 412
Összes futott yard 94 56
Összes elkapott yard 359 356

 

Összefoglaló: Titans - Steelers

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)