Megműthetik Mario Williams-t

A The Buffalo News értesülései szerint a pihenőhéten megműthetik a defensive end Mario Williams-t. A védő a bal csuklójával bajlódik. A védő az idei szezonban érkezett a Buffalo Bills-hez és eddig 3.5 sacket szerzett. A 2006-os Draft 1/1-es játékosa szabadügynökként érkezett és 100 millió dolláros szerződést kötött amivel a liga legjobban fizetett védőjátékosa lett.

Ilyen szerződés mellet a szurkolók nagyon remélik, hogy a játékos csuklójával van a probléma mert jóval jobb vártak tőle. A csapat védőegysége 31-ik az engedett pontok és az engedett yardok tekintetében. A futójáték megállításában pedig ligautolsók. A passzjáték elleni védekezésük valamelyest jobb ebben a kategóriában a 20. helyen állnak.

"Jobban kell játszanom és ehhez egészségesnek kell lennem. Ezt elmondhatom neked és elhiheted ha akarod, de ez nekem nem számít. Nem érdekel, hogy mit gondolsz. Mindennek a végén csak az a fontos, hogy vissza akarom nyerni a formán és ezért nem hezitálok az ilyen dolgokon." - nyilatkozta Williams.

(nfl.com, Fotó: football.rawsignal.com)