A Kansas-i tragédia

Tegnap reggel megölte barátnőjét majd öngyilkos lett a Kansas City Chiefs linebackere, Jovan Belcher. Az eset reggel 8 órakor történt, de a részletek csak nagyon lassan láttak napvilágot. Az indítékról nem lehet tudni és valószínűleg soha sem fog kiderülni, hogy miért is tette ezt a védő.

Belcher reggel több lövéssel végzett a barátnőjével, a 22 éves Kasandra Perkins-el akivel van egy három hónapos lányuk. A hírek szerint édesanyja szeme láttára végzett a barátnőjével. Perkins édesanyja mentőt hívott. A nő a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A védő ezt követően az Arrowhead Stadionba ment ahol beszélt a general manager Scott Pioli-val és a vezetőedző Romeo Crennel-lel. Mindkettejüknek megköszönte a segítségüket majd ezt követően a manager és az edző előtt végzett magával. Egyes hírek szerint egy harmadik Chiefs alkalmazott is jelen volt.

Belcher 2009 óta volt a Chiefs játékosa. A drafton nem választotta ki egyetlen csapat sem. Pioli felfigyelt a szabadügynök játékosra és a linebacker gyorsan meg is hálálta a bizalmat. Már az első évében a Chiefs alapembere lett. Tavaly az össze mérkőzésen, idén pedig 10 alkalommal szerepelt a kezdőcsapatban.

(nfl.com, Fotó: nfl.com)