A Bills feltradeli magát egy irányítóért

Egy péntek reggeli rádióműsorban a Buffalo Bills general managere, Buddy Nix a csapat draft lehetőségeiről beszélt. Egészen pontosan az irányítókérdés volt a téma. A general manager kijelentette, hogy szükség van irányítóra és ehhez a csapatnak nem kell mást tennie mint feltradelni magát és megszerezhet egy franchise irányítót.

"Úgy gondolom egy csapat életében mindig eljön az idő, hogy a fejlődés érdekében szüksége legyen egy irányítóra. Itt az idő, hogy feljebb lépjünk és szerezzünk egy irányítót. Véleményem szerint egy jó irányító draftolását várják el tőlünk. Szükségünk van egy fiatal, jó képességű irányítóra és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megszerezzük." - nyilatkozta Buddy Nix.

Azonban elképzelhető, hogy Nix egy évet késett a döntéssel. Túl sokáig nézte Ryan Fitzpatrick játékát és igen jó irányítókat hagyott figyelmen kívül az idei Drafton. Például idén akár Robert Griffin III-t is megszerezhették volna, hiszen a második választás jogát kiárulta a St. Louis Rams csapata.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)