A Seahawks general managere várja a Matt Flynn-ért érdeklődőket

Nem lesz egyszerű dolguk azoknak a csapatoknak akiknek irányítóra van szükségük ebben az offseasonban. Az idei Drafton nincsen Andrew Luck és Robert Griffin III kaliberű játékos és a szabadügynökpiac sem hemzseg az irányítóktól (Joe Flacco-t ne vegyük ide, hiszen elképzelhetetlen hogy ne hosszabbítson vele a Ravens). A két leginkább elérhető irányító a San Francisco 49ers-es Alex Smith és a Seattle Seahawks-os Matt Flynn, de nekik nem jár le a szerződésük, így csak trade-el szerezhetőek meg.

A Seattle Seahawks general managere, John Schneider a héten kijelentette, hogy hajlandó meghallgatni a Matt Flynn-ért érdeklődő csapatokat. Flynn a tavalyi ofseasonban érkezett Seattle-be miután lejárt a szerződése a Green Bay Packers csapatánál. NFL rutinjához képest (leszámítva a mindenhol emlegetett Detroit Lions elleni mérkőzést) nagy összegű szerződést kapott, de mindösszesen három mérkőzésen léphetett pályára és akkor is csak pár play erejéig volt pályán.

"Minden lehetőséget meg fogunk vizsgálni. Úgy gondolom, hogy az NFL-ben senki sem elégedett a tartalék poszttól, így gondolom Matt sem az. Lehetőséget szeretne rá kapni, hogy kezdő legyen és a képességei alapján meg is érdemli. Ezért jött Seattle-be és a saját csapatává akarta alakítani." - nyilatkozta Schneider.

(nfl.com, Fotó: rumorsandrants.com)