A Browns 40 millióért szerződtette Paul Kruger-t

Tegnap este a piac nyitását követően bejelentették, hogy a Cleveland Browns szerződtette a Baltimore Ravens szabadügynök linebackerét, Paul Kruger-t. Kruger ötéves, 40 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával.

A védőt a 2009-es Draft második körében választotta ki a Ravens. Szépen lassan egyre nagyobb szerepet kapott a csapatban és a tavalyi szezon volt karrierjének legjobbja. 15 mérkőzésen lépett pályára és kilenc sacket szerzett. A nagyobb szerephez természetesen elengedhetetlen volt Terrell Suggs sérülése is.

A Browns új defensive koordinátor Ray Horton mindenképpen akart egy jó pass rushert és Kruger személyében megkapta amit akart. A fiatal védővel évekre meg lehet oldva a Browns problémája és a következő szezon lehet a mérföldkő Kruger karrierjében hiszen mostantól egyértelmű kezdő lesz a csapatában. Eddigi pályafutása során csak "role player" volt, de mostantól a fizetése miatt is sztárvédővé vállt.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Paul csatlakozott a csapatunkhoz. Egy tehetséges linebacker aki azonnal átütőerőt vihet a csapatunkba. A filmeken egy fizikális, nagy teherbírású robbanékony pass rushert látsz. Nagyon produktív volt a Ravens számára és a rájátszásban a legmagasabb szinten játszott." - nyilatkozta a Browns új vezetőedzője Rob Chudzinski.

(nfl.com, Fotó: facebook.com - Browns)