A Patriots hosszabbított Sebastian Vollmer-el

Már nincs a piacon az elérhető legjobb szabadügynök Sebastian Vollmer hiszen a mai napon aláírta a szerződéshosszabbítását a New England Patriots-al. A Boston Herald értesülései szerint négyéves szerződést írt alá az offensive tackle.

A hosszabbítás nem okozott meglepetést hiszen az utóbbi napokban arról lehetett hallani, hogy egyre közelebb kerültek az álláspontok és a Patriots sem szívesen mondott volna le az NFL egyik legjobb right tacklejének további szolgálatairól.

Vollmer-t a 2009-es Draft második körében választotta ki a Patriots. Érdekesség, hogy a tackle nem kapott meghívott az NFL Combine-ra, de a Pats már korábban felfigyelt rá és ellátogatott a privát edzésére. A német falember négyéves profi pályafutása alatt 51 mérkőzésen lépett pályára és 44 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak.

Az vitathatatlan, hogy posztjának egyik legjobb játékosáról van szó, de meglepő módon népszerűtlen volt a piacon. A mellőzöttségének oka pedig a sérüléseiben keresendő. A 28 éves játékos a tavalyi offseasonban átesett egy térdműtéten és több alkalommal is probléma volt a hátával. A hírek szerint viszont teljesen felépült a korábbi sérüléseiből és a következő szezonban is stabil kezdőjátékosnak várható.

(nfl.com, Fotó: )