A Patriots megkezdte a nagytakarítást

A New England Patriots elengedte a veterán védőfalemberét Lawrence Guy-t és a veterán safetyjét Adrian Phillipset. Guy, aki 2017 óta volt a Patriotsnál, 2023-ban 38 tacklet szerzett. Phillips, aki 2020-ban csatlakozott a Patriotshoz, 17 tacklet szerzett az előző szezonban.

Guy egy négyéves, 11,5 millió dolláros szerződés utolsó évébe lépett volna 2024-ben. Bár a következő szezonban már nem lesz a Patriotsnál, a 33 éves játékosnak nem okozhat gondot, hogy bekerüljön egy másik csapat játékoskeretébe.

Phillips idén lépett volna be egy hároméves, 12,75 millió dolláros szerződés utolsó évébe, és Guy-hoz hasonlóan valószínűleg hamarosan új otthonra talál.

Guy, aki 2019-ben Super Bowlhoz segítette a New Englandet, a közösségi médiában köszönte meg a Patriotsnak a náluk eltöltött hét évet az elengedését követően.

"Köszönöm New England" - írta az X-en. "Az elmúlt hét évben befogadtátok a családomat és engem, és mindig otthon éreztük magunkat, a közösség, amit építünk, az emberek, akikkel találkoztunk, és a közösségek, amelyekre hatással voltunk, köszönjük, hogy mindig tárt karokkal fogadtatok minket. Izgatottan várom, hogy lássam, hova visz ez az utazás".

Fotó: youtube.com