A Saints szerződtette Victor Butler-t

Tovább folytatódik a New Orleans Saints védelmének átalakítása. A csapat ma bejelentette, hogy szerződtették a Dallas Cowboys korábbi linebackerét, a szabadügynök Victor Butler-t. A Saints továbbá megerősítette, hogy kétéves szerződést kötöttek az új játékosukkal.

A Saints az új defensive koordinátor, Rob Ryan irányítása mellett áttér a 3-4-es védekezési sémára. Butler-t már az új sémához szerződtették mint pass rusher. Dallasban főként csak tartalék volt hiszen a keretben Anthony Spencer és DeMarcus Ware előtte állt a sorban.

Butler-t a 2009-es Draft negyedik körében választotta ki a Cowboys. Pályafutása során 63 mérkőzésen lépett pályára de eddig csak 2 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak. 89 tacklet, 11 sacket és 4 kierőszakolt fumblet szerzett a profi ligában.

A 25 éves játékos elég kapós volt a piacon hiszen érdeklődött iránta a Cleveland Browns, a Philadelphia Eagles és a Pittsburgh Steelers is. A Saintsnél sem lesz bérelt helye hiszen meg kell küzdenie Will Smith-el, Martez Wilson-al és Junior Galette-al a kezdő posztért, de Ő viszont már kétévnyi rutinnal rendelkezik a Ryan irányította védelemben.

(nfl.com, Fotó: philly.com)