A 49ers szerződtetett, a Raiders elküldött egy korábbi elsőkörös játékost

A Draft előtt mindenki elsőkörös választott akar lenni de nagyon sok kitűnő ígéret vall kudarcot az NFL-ben. Nagyon fontos, hogy nem a kiválasztás helye hanem a profik között mutatott teljestmény számít. Tegnap a 2017-es évfolyam két tagjával történtek változások.

Pedig a 2017-es Draft első köréből igen jó játékosok kerültek az NFL-be. Patrick Mahomes, Myles Garrett, Christian McCaffrey, Marshon Lattimore, Jonathan Allen, Tre'Davious White és T.J. Watt is elsőkörös választott volt.

A felsorolt játékosokkal ellentétben azonban OJ Howard és Taco Charlton nem futotta be azt a karriert amit a kiválasztásakor vártak tőlük.

A 19. helyen a Tampa Bay Buccaneers OJ Howard tight endet választotta ki de 6 szezon alatt sem érte el a 2.000 elkapott yardot. Öt szezon után tavaly elhagyta a Buccaneerst és a Bills játékosa lett de a szezon kezdete előtt megváltak tőle. A tavalyi szezonban a Texans játékosa volt majd idén aláírt a Las Vegas Raiders-hez. A vegasi kalandja azonban hamar véget ért miután tegnap elküldték a tight endet.

A 28. helyen a Dallas Cowboys Taco Charlton pass rushert választotta ki. Amerika csapatánál nem tartott sokáig a pályafutása mert a harmadik szezonja közben megváltak tőle. Azóta a Miami Dolphins, a Kansas City Chiefs és a Pittsburgh Steelers játékos volt. Tavaly három csapatnál is megfordult (New Orleans Saints, Chicago Bears, Jacksonville Jaguars) de pályán nem sok időt töltött. Tegnap a San Francisco 49ers szerződtette de itt sem számíthat sok lehetőségre.

Fotó: twitter.com