Két játékost szerződtetett a Cowboys

A Dallas Cowboys szerződtette a korábbi Detroit Lions linebacker Justin Durant-et és a volt Pittsburgh Steelers safety Will Allen-t. A két játékos leigazolása mellett átstruktúrálták a tartalékirányító Kyle Orton szerződését és elküldték a wide receiver Anthony Armstrong-ot.

Justin Durant-et a 2007-es Draft második körében választotta ki a Jacksonville Jaguars. Négy évig volt a Jaguars játékosa és az utolsó két szezont a Detroit Lions csapatánál töltötte. Eddigi pályafutása során 79 mérkőzésen lépett pályára, 443 tacklet, 3.5 sacket, 2 interceptiont és 2 kierőszakolt fumblet szerzett.

Will Allen-t a 2004-es Draft negyedik körében választotta ki a Tampa Bay Buccaneers. Öt éven keresztül volt a Bucs játékosa és három éve lett a Steelers játékosa. A jelenleg 30 éves safety 250 tacklet és 4 inetrceptiont szerzett a páylafutása során.

A Cowboys elsőszámú célpontja safety posztra az Oakland Raiders volt játékosa, Michael Huff volt. Huff pár napja Dallasban járt, de nem sikerült megegyeznie a csapat vezetőivel és tegnap elfogadta a Baltimore Ravens hároméves, 6 millió dolláros szerződését.

(nfl.com, Fotó: rantsports.com)