Az elmúlt napok összefoglalója

- Eldőlni látszik a Cleveland Browns irányítóinak versenyfutása hiszen az utóbbi napokban már csak Brandon Weeden gyakorolt az első csapattal.

- Gyomorfájdalmak miatt kórházba kellett szállítani a New Orleans Saints cornerbackjét Keenan Lewis-t.

- Az NFL Commissioner Roger Goodell bejelentette, hogy a London-i mérkőzések számát kettőről háromra tervezik emelni a jövőben.

- A Dallas Cowboys tulajdonosa (és mindehatója) Jerry Jones megerősítette, hogy a következő szezonban az offensive koordinátor Bill Callahan és nem a vezetőedző Jason Garrett fogja hívni a támadó playeket a mérkőzések közben.

- Ágyékműtétje miatt több hétre kiesett a Jacksonville Jaguars defensive endje, Jason Babin aki előreláthatólag fel fog épülni az edzőtábor kezdetéig.

- Sérülése miatt egészen augusztusig kiesett a Cleveland Browns running backje Trent Richardson.

- Januári térdműtétjét követően ismét edzésbe állhat a Chicago Bears wide receivere, Brandon Marshall.

- A Detroit Lions egyéves szerződést kötött a szabadügynök offensive guard Jake Scott-al.

- Achilles sérülését követően elkezdődhet a San Francisco 49ers wide receiverének, Michael Crabtree-nek a rehabilitációja de előreláthatólag így is csak a következő szezon utolsó hónapjában léphet majd pályára.

- A Green Bay Packers Aaron Rodgers és Clay Matthews szerződéshosszabbítása után a nose tackle B.J. Raji-val akar hosszútávú megállapodást kötni.

- A Pittsburgh Steelers négyéves 8.5 millió dolláros szerződést kötött az elsőkörös választottjával, a linebacker Jarvis Jones-al.