A Broncos egészségügyi probémák miatt elküldte a korábbi második körös elkapót

Rossz napon van túl a Denver Broncos elkapósora. Elsőként megsérült Tim Patrick akinek a hírek szerint az Achilles-ín sérülése miatt véget is ért az idei szezonja. Utána pedig kiderült, hogy a csapat nem futball sérülés miatt elküldi KJ Hamlert.

Hamler az Instagramon posztolta, hogy edzés közben mellkasi fájdalmat érzett és enyhe szívizomgyulladást diagnosztizáltak nála. Jelenleg kezelés alatt áll.

"Vissza fogok térni a pályára -- jobban és erősebben, mint valaha -- amilyen hamar csak lehet ebben a szezonban!". írta Hamler. "Fizikailag remekül érzem magam és ez nagyon frusztráló számomra. Tudom, hogy a legtöbben hallottátok vagy ismeritek a történetemet és az elmúlt néhány évet, amin keresztülmentem a pályán és azon kívül is. Túl fogok jutni ezen is, mint minden máson is!"

Az NFL Network Insidere, Mike Garafolo megjegyezte, hogy az elküldés üzleti szempontból történt és a vezetőség tervei szerint a közeljövőben vissza fogják igazolni az elkapót miután heteket és nem hónapokat kell kihagyni a jelenlegi tervek szerint.

Fotó: twitter.com