A Ravens szerződtette a Jaguars rekordtartó védőjét

A jelenleg 31 éves linebacker, Daryl Smith franchise rekorder a Jacksonville Jaguars csapatánál a legtöbb szerzett tacklet illetően és a tegnapi napon végre sikerült új csapatot találnia. A Baltimore Ravens ugyanis bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött Smith-el.

Smith-t a 2004-es Draft második körében választotta ki a Jaguars és egész eddigi pályafutása során a Floridai csapat játékosa volt. Pályafutása során 678 tacklet, 21.5 sacket, 6 interceptiont és 9 kierőszakolt fumblet szerzett. A szerződése viszont lejárt az előző szezont követően és március 12.-én szabadügynök lett.

Finoman szólva sem volt kapós a szabadügynökpiacon hiszen csak a St. Louis Rams-nél hívta interjúra. Az nfl.com "Around the League" rovatának 85 legjobb szabadügynök játékosa között is szerepelt, de a tavalyi sérülése miatt eddig elkerülték a csapatok. Ágyéksérülése miatt csak az előző szezon utolsó 2 mérkőzésén léphetett pályára.

A Ravens-nek nagyon szüksége volt belső linebackerre hiszen Rolando McClain nem sokkal szerződtetését követően bejelentette a visszavonulását, az újonc Arthur Brown és a kezdő Jameel McClain pedig sérüléssel bajlódik. Smith még 30 felett is rengeteg pluszt adhat a védelemnek, de roppant nehéz dolga lesz, hiszen Ray Lewis és Dannell Ellerbe posztján kell majd helyt állnia.

(nfl.com, Fotó: bigcatcountry.com)