A Dallas Cowboys elküldte Anthony Hargrove-t

A Dallas Cowboys a tegnapi napon bejelentette, hogy elküldte a defensive lineman Anthony Hargrove-t. A játékos március 16.-án csatlakozott Amerika csapatához és több szakértő már akkor megjósolta, hogy ugyanúgy fog járni ahogyan tavaly a Green Bay Packersnél.

A New Orleansa Saints-nél eltöltött két éve alatt Hargrove is belekeveredett a "jutalmazási" botrányba és nyolc mérkőzéses eltiltást kapott. Ennek ellenére elkezdte a Packers edzőtáborát, de végeredményben az ideihez hasonlóan zárta a tavalyi offseasont is. A jelenleg 29 éves védőt az utóbbi három évben négy csapat is szerződtette, de csak a Seattle Seahawks mezében léphetett pályára. Mindent egybevéve valószínűleg ezzel véget is ért a defensive end NFL-es pályafutása.

Hargrove-t a 2004-es Draft harmadik körében választotta ki a St. Louis Rams. Három évig volt a csapatnál, majd két évig a Buffalo Bills és a New Orleans Saints játékosa volt. Ez után következett a Philadelphia Eagles (2011), a Seattle Seahawks (2011), a Green Bay Packers (2012) és a Dallas Cowboys (2013). Pályafutása alatt 222 tacklet, 19.5 sacket és 4 kierőszakolt fumblet szerzett.

(nfl.com, Fotó: gannettcdn.com)