Trent Richardson egészséges lesz az edzőtáborra

A legfrissebb hírek szerint a Cleveland Browns running backje, Trent Richardson teljesen egészségesen jelenik majd meg a csapat jövő héten kezdődő edzőtáborában. A második profi szezonját kezdő futó a The Plain Dealer-nek adott interjújában elárulta, hogy már nyoma sincs a nemrég elszenvedett izomhúzódásnak ami miatt ki kellett hagynia az OTA programokat.

"Teljesen jól leszek és odakint igazán jó teljesítményt láthatnak majd tőlem. Alig várom már, hogy ott legyek és alig várom az első mérkőzést. Örökkévalóságnak tűnt a várakozás és tudom, hogy nagyon jók leszünk." - nyilatkozta Richardson.

Richardson továbbá elárulta, hogy semmilyen fájdalmat sem tapasztalt az edzőtáborra való felkészülés során végzett sprintek és a gyors irányváltó gyakorlatok közben amiket a Floridai Pensacola-ban található otthonában végzett.

A tavalyi Draft első körének 3. helyén kiválasztott játékosát az egész tavalyi évben kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták, de így is kitűnő újonc szezont produkált. 950 futott yardot, 11 futott touchdownt, 367 elkapott yardot és 1 elkapott touchdownt szerzett. Ha egészséges tud maradni akkor a következő szezon egyik legjobb running backje lesz.

(nfl.com, Fotó: cleveland.com)