Két veterán játékost szerződtetett a Baltimore Ravens

A tegnapi napon a Baltimore Ravens bejelentette, hogy szerződtette a tight end Dallas Clark-ot és a wide receiver Brandon Stokley-t. Mindkét játékos egyéves szerződést kötött az új csapatával. A szerződés hosszán kívül mindkét frissen szerződtetett támadójátékosban közös még, hogy egykoron Super Bowl-t nyertek az Indianapolis Colts csapatával.

Clark a tavalyi szezonban a Tampa Bay Buccaneers játékosa volt. A 34 éves tight end 47 elkapásból 435 yardot és 4 touchdownt szerzett. Baltimore-ban nagy szükség volt egy megbízható tight endre hiszen Dennis Pitta kiesett az egész következő szezonra míg a tartalék Ed Dickson térdínsérüléssel bajlódik. Clark érkezésével egy megbízható harmadik downos célpontot kapott Flacco.

Stokley számára nem lesz ismeretlen új csapata hiszen a Ravensnél kezdte meg a profi pályafutását. Az 1999-es Draft negyedik körében választották ki és második évében tagja volt a Super Bowl győztes csapatnak. A tavalyi szezonban a Denver Broncos játékosa volt de Wes Welker szerződtetését követően távoznia kellett. 37 éves kora miatt nem valószínű, hogy szélső elkapónak igazolták, ez a szerep megmarad Torrey Smith, Jacoby Jones és Deonte Thompson számára, míg Stokley remekül elboldogulhat majd a pálya közepén.

(nfl.com, Fotó: sbnation.com)