Az elmúlt napok rövid összefoglalója

- A hétvégi mérkőzésen az elsőkörös választott Matt Elam lesz a Baltimore Ravens kezdő free safetyje. Elam az eddigi kezdő Michael Huff-ot fogja váltani.

- Jelen állás szerint a harmadik játékhéten sem fog pályára lépni a New England Patriots tight endje Rob Gronkowski.

- Combsérülése miatt 2-4 hetet lesz kénytelen kihagyni az Atlanta Falcons running backje Steven Jackson.

- A St. Louis Rams right tacklejének, Rodger Saffold-nak megsérült a bal térde a vasárnapi mérkőzésen és valószínűleg kénytelen lesz kihagyni a hétvégi Dallas Cowboys elleni mérkőzést. A támadófalember oldalsó térdszalagja sérült meg és mindent megpróbálnak, hogy elkerüljék a műtéti beavatkozást amely hosszú távon pályán kívül tartaná a negyedik profi szezonjában járó játékost.

- Térdsérülését követően a mai napon ismét edzésbe állt a Seattle Seahawks cornerbackje Brandon Browner. Az offensive tackle Russell Okung viszont még mindig a lábsérülésével bajlódik és nem fog pályára lépni a vasárnap esti Jacksonville Jaguars elleni mérkőzésen.

- Sokkal komolyabb lehet a Denver Broncos offensive tacklejének, Ryan Clady-nek a lábfejsérülése és a legrosszabb forgatókönyv szerint akár az egész szezont is kihagyhatja.

- A Baltimore Ravens folyamatosan felülvizsgálja a running back Ray Rice állapotát. Rice egy kisebb csípősérülést szenvedett el a hétvégi mérkőzésen, de ennek ellenére pályára fog lépni a következő mérkőzésen.

- Egy mérkőzésre eltiltotta a liga a Tampa Bay Buccaneers safetyjét Dashon Goldson-t.

- A Houston Texans vezetőedzője Gary Kubiak megerősítette, hogy agyrázkódást szenvedett a wide receiver Andre Johnson.

- A Tennessee Titans running backje Shonn Greene tegnap átesett az artroszkópos térdműtéten.

- Nyaksérülést követően meghatározatlan időre kiesett a San Diego Chargers wide receivere Malcom Floyd.

- Elképzelhető, hogy ki fogja hagyni a hétvégi mérkőzést a Jacksonville Jaguars irányítója Blaine Gabbert és running backje Maurice Jones-Drew is.

- Lábfejsérülés miatt több hetet kell kihagynia a Denver Broncos offensive tacklejének Ryan Clady-nek.

- Két mérkőzéses eltiltását követően újra edzésbe állt a Cleveland Browns elkapója Josh Gordon.

- A Detroit Lions vezetőedzőjének, Jim Schwartz-nak a nyilatkozata szerint biztató Reggie Bush állapota.

- Hüvelyujj sérülés miatt bizonytalan Brandon Weeden hétvégi játéka és Jason Campbell vagy Brian Hoyer lehet a Cleveland Browns kezdő irányítója a hétvégi Baltimore Ravens elleni mérkőzésen.

- A Tampa Bay Buccaneers irányítója Josh Freeman tagadja, hogy távozni akarna a csapatától.

- A running back Mikel Leshoure megkérte csapatát a Detroit Lions-t, hogy tradeljék el egy olyan csapattal amelynek valóban szüksége van a szolgálataira.

- Megsérült a Jacksonville Jaguars running backje Maurice Jones-Drew. MJD bokája sérült meg az Oakland Raiders elleni mérkőzés második negyedében. A röntgen vizsgálat eredménye negatív lett.

- A Tennessee Titans elleni mérkőzés negyedik negyedében megsérült a Houston Texans wide receivere Andre Johnson. A jelentések szerint agyrázkódása volt az elkapónak.

- Kisebb csípősérülést szenvedett a Baltimore Ravens running backje Ray Rice. A hírek szerint nem is jegyezték elő MRI vizsgálatra és pár napon belül már vissza is tér az edzőpályára.

- Megsérült a San Diego Chargers wide receiverének Malcom Floyd-nak a nyaka a tegnapi Philadelphia Eagles elleni győztes mérkőzésen.

- A Green Bay Packers újonc running backje Eddie Lacy agyrázkódást szenvedett a tegnapi mérkőzésen.

- Az Atlanta Falcons running backje Steven Jackson combsérülést szenvedett volt csapata, a St. Louis Rams elleni mérkőzésen.

- Az NFL a héten rekordot jelentő 100 ezer dollárról bírsággal sújtotta a Detroit Lions defensive tacklejét Ndamukong Suh-t és a következő szabálytalanságánál/problémájánál már felfüggesztésre számíthat a védő.

- A Houston Texans ellen nem fog pályára lépni a Tennessee Titans running backje Shonn Greene.

- Személyes problémákra hivatkozva nem fog pályára lépni a vasárnap esti Dallas Cowboys elleni mérkőzésen a Kansas City Chiefs cornerbackje Dunta Robinson.

- A Washington Redskins szerződtette a kicker John Potter-t és elküldte a tartalékirányító Pat White-ot.

- A New York Jets tartalék sérültlistára tette irányítóját Mark Sanchez-t. Sanchez így legkorábban hat hét múlva állhat edzésbe és a 11. játékhéten, a Buffalo Bills elleni mérkőzésen léphet pályára.

- A szabadügynök wide receiver Brandon Lloyd állítása szerint nem kereste fel a New England Patriots.

- Az Oakland Raiders hároméves, 13 millió dolláros szerződést kötött a fullback Marcel Reece-el.

- A Green Bay Packers linebackerét Clay Matthews-t 15 ezer dollárra büntették, mert a vasárnapi mérkőzésen a pályán kívül támadta a San Francisco 49ers irányítóját Colin Kaepernick-et.

- A csütörtöki edzésen egy igen komoly térdsérülést szenvedett el az Indianapolis Colts kezdő running backje Vick Ballard. A vizsgálatok bebizonyították, hogy súlyos a sérülés és a csapat sérültlistára tette Ballard-ot amivel véget ért a futó idei szezonja.

- A szezon végén lejár a New England Patriots vezetőedzőjének Bill Belichick-nek a szerződése. A hosszabbításról még nem tárgyalt a csapat vezetőségével de hatalmas meglepetés lenne, ha nem hossuabbítana a sikeredző.

- Ágyéksérülés miatt 2-től 6 hetet kell kihagynia a New England Patriots wide receiverének Danny Amendola-nak. Jó hír viszont a Pats szurkolói számára, hogy a legoptimistább becslések szerint akár már a következő héten pályára léphet a tight end Rob Gronkowski.