Derrick Henry már felkészült a szabadügynökpiacra

Derrick Henry running back tudja, hogy a vasárnapi Jacksonville Jaguars elleni mérkőzés, a Nissan Stadiumban, lehet az utolsó Tennessee Titans mezben lejátszott mérkőzése de ugyanúgy kezeli, mint bármelyik másik találkozót.

"Biztosan lesz egy pillanat, a szezon utolsó meccse, szabadügynök leszek a szezon után, pedig már nyolc éve itt vagyok" - mondta Henry tegnap a csapat hivatalos honlapján. "Csak hálás leszek annak, aki megnéz minket és tudom, hogy a szurkolók ki fognak jönni. Remélhetőleg erősen tudjuk befejezni a szezont".

Henry a Titans örökranglistájának első helyén áll a futott touchdownok (89) és a scrimmage TD-k (92) tekintetében. A vasárnapi meccs előtt 4.6 futott yardos átlagával is franchise rekorder. Eddie George mögött pedig második a franchise örökranglistáján a futott yardokban.

Henry az offseasonban kikerül a szabadügynökpiacra és a Titans pedig elengedheti a 30. születésnapját tegnap betöltő futót. A buldózer running back helyett Tyjae Spearsnek adhatják a főszerepet a következő szezonban.

"Minden játékos szeretne egy csapatnál játszani és befejezni a karrierjét, játszani ameddig csak tud" - mondta Henry. "De van egy üzleti oldal is, ami történik ez egy ilyen dolog, és én ezt megértem. Majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok a holtszezonban."

Fotó: paulkuharsky.com, musiccitymiracles.com