Hosszú időre kiesett Anthony Spencer

Az ügynöke bejelentette, hogy meg kell műteni a bal térdét a Dallas Cowboys defensive endjének Anthony Spencer-nek. A védőnek két hónap leforgása alatt ez lesz a második térdműtétje és a csapat tegnap tartalék sérültlistára tette franchise tages játékosát. Az idei szezonban eddig csak egyetlen mérkőzésen léphetett pályára és az optimista becslések szerint is csak januárban lesz bevethető állapotban.

A Cowboys zsinórban második évben adott franchise taget Spencer-nek és ennek értelmében az idei szezonban 10.627 millió dollárt keres a pass rusher. Egy sérülés sohasem jöhet jókor de Spencer számára ez a legrosszabb időben következett be hiszen jövőre nagy valószínűséggel megkapta volna a hőn áhított nagy szerződést.

Spencer sérülésének egyetlen nyertese csapattársa George Selvie. A negyedik profi szezonjában járó játékos idén érkezett a Cowboyshoz és mindegyik alapszakasz mérkőzésen kezdőként pályára is lépett. Eddigi pályafutása során megfordult már a Rams, a Panthers és a Jaguars csapatánál is de csak idén volt először kezdőjátékos. Három mérkőzés alatt 7 tacklet és sacket szerzett.

A Cowboys nagyon jól kezdte az idei szezont de hatalmas veszteség számukra, hogy az egész alapszakaszra elvesztették a legjobb pass rusherüket. A 2-1-es kezdés a csoportriválisok gyengélkedése miatt igazán kiemelkedő. A Philadelphia Eagles áll hozzájuk a legközelebb de ha kikapnak a vasárnapi Denver Broncos elleni mérkőzésen akkor hatalmas előnybe kerülhet a Cowboys hiszen a New York Giants és a Washington Redskins három vereséggel kezdte a szezont.

(nfl.com, Fotó: faniq.com)