Létrejöhet a Hakeem Nicks trade?

A hétvége folyamán beindult a pletyka, hogy több csapat is érdeklődik Hakeem Nicks szolgálatai iránt. Lejáró szerződése miatt az elkapó New yorki jövője kétséges. A fizetési sapka miatt egyáltalán nem biztos, hogy csapatunk új szerződést tud (vagy egyáltalán akar) adni az elkapónak. A következő szabadügynök piac egyik nagy sztárja lehet Nicks, aki emiatt magas fizetést is kaphat. Azt se feledjük, hogy nyáron Victor Cruz új 6 éves szerződést kapott 46 millió dollár értékben.

2009-es draftolása óta Nicks a liga egyik legjobb elkapója, hiszen első körös választottként 280 labdát kapott el, melyekből 4168 yardot és 27 touchdownt szerzett. Jason LaCanfora szerint több csapat is van aki szívesen tudná soraiban a játékost és legalább egy harmadik körös választási jogot adna ellenértékként.Lássuk a csapatokat:

49ers: Anquan Boldin jól szerepel, de nem azt hozza amit egy első számú WR-től várnának. Ne feledjük Michael Crabtree sérülését sem. A San francisco-i csapat idén is a Super Bowl győzelmet célozta meg és bivalyerős keretüket tovább erősíthetnék egy elkapóval. Vernon Davis-szel kiegészülve remek hármast alkotnának, de ne feledjük, hogy a jövőben ott lehet Crabtree is, valamint Kaepernick az újonc szerződésével szerepel...

Falcons: Julio Jones IR-re került, Roddy White pedig több mérkőzésről is hiányozhat. A rájátszás már valószínűleg elúszott az Atlantának is, de a jövőt is szem előtt kell tartaniuk, hiszen White elmúlt már 30. Persze ha mi nem tudnánk együtt tartani a Cruz-Nicks kettőst, akkor a Falcons hogyan tudná a Jones-Nicks párost?

Patriots: Amendola, Gronkowski üvegből van, Hernandez maximum a börtönválogatottban kaphatja el a labdákat, az újoncok pedig egyelőre megbízhatatlanok. Brady-nek nagy szüksége lenne egy első számú elkapóra, igaz én hánynék ha a New Englandhez kerülne a játékosunk...

Chargers: mindent elmond az elkapóikról, hogy a legtöbb elkapott yarddal (438) Antonio Gates áll, őt pedig Danny Woodhead követi. Ráférne a vérfrissítés a San Diego támadó alakulatára is nem kérdés.

Ravens: átalakulóban a Super Bowl címvédője (is), ráadásul Boldint elvesztették. Smith és Nicks az NFL talán legveszélyesebb párosa lenne, persze meg is kellene őket fizetni.

Eagles: eléggé valószínűtlen, hogy csoportriválisunknál kössön ki Nicks, bár ha azt nézzük pénze lenne rá a Philadelphiának. Maclin kiesett a szezonra, ezzel pedig jövője kétségessé vált.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu